SmilingDanmark.dk  - Hjælp

På SmilingDanmark.dk kan du finde alt og alle aktiviteter der vedrører Danmark, - brug menuerne ovenover og find det du ønsker, gå til "Home" og lad dig inspirere.

Forretninger, virksomheder, private og institutioner kan selv indtaste annoncer, events og aktiviteter. Det er GRATIS!

Denne portal har til formål at promovere Danmark, Danske seværdigheder, attraktioner, virksomheder og institutioner, såvel i Danmark som Internationalt, derfor vil du også opleve at indtastninger skal ske på såvel Dansk som Engelsk, idet SmilingDanmark.dk har en hel vifte af samarbejdspartnere i hele verden, hvorigennem dine annoncer, opslag  og events også vil blive vist, hvis du også indtaster din tekst på Engelsk.

Med samlet over 5000 daglige søgninger, har du her en særdeles effektiv mulighed for at promovere din virksomhed, lokalt, internationalt og Globalt.

Portalen er under udarbejdelse og ikke alle funktioner er endnu på plads, men her på hjælpesiden kan du se lidt af hvad du kan forvente.

Help Index
 Brug indexet og find
den ønskede hjælp.
 
 
 

Bemærk!  For at kunne benytte de forskellige muligheder, - annoncering, redigering, debatter og indlæg, skal du logge ind og registrere dig som  bruger.

Hvis du kun registrere dig med navn og email adr. kan du kun deltage i debatter og nyhedsindlæg, og du kan deltage omgående.(også anonymt)

Når du lader dig registrere som redigerende bruger, får du forskellige valgmuligheder for redigering, og du får tildelt et Password og en adgangskode, som sendes til din mail adresse.

Der ER regler du skal overholde, disse fremgår i hovedtræk af vores henstillinger og forventninger under de enkelte funktioner.

Ved overtrædelse af disse simple moralprincipper, henstillinger og forventninger, forbeholder vi os at slette samtlige indlæg osv. - samt udelukke dig for fremtidig logInd.

Står du lige og mangler et GRATIS kasseapparat.?  så se hvad SmilingDanmark.dk har her


smilingdanmark.dk
SmilingDanmark.dk - Vi står sammen om turismeudvikling i Danmark
Vi promoverer Danmark, Danske produkter og virksomheder globalt

Smiling Globe - - Why not?

Visit Nordsjælland Danmark     Nordsjælland
Smiling Danmark    Danmark   Smiling globe
Visit Helsingør Danmark      Visit Copenhagen Denmark    SmilingDanmark
                     

Hop på vognen, - lad dig og din virksomhed promovere internationalt og GLOBALT

"TÆNK - HVIS DER VAR ET YNDIGT LAND?" - - Det er der, og det er Danmark
Det er vi stolte af, og det skal vi udråbe GLOBALT.

Globaliceringen fortsætter og den kan du ikke stoppe

Udviklingen fortsætter også, - nogle tider i højere tempo end andre.

Penge Danmark er et yndigt land. men for de fleste virksomheder er hjemmemarkedet for lille.
Turismen i Danmark og Scandinavien boomer, med en vækst der er langt større end andre lande, - Globaliceringen har gjort verden lille, men har også medført at en stigende del af verdens befolkning rejser mere, og føler sig som "verdensborgere". - - Deres sprog er Engelsk.

I Danmark arbejdes der kraftigt på at øge turismen med prestigeprojektet Nationalpark Kongernes Nordsjælland, hvor VisitNordsjælland - VisitDanmark - Wonderfull Copenhagen og SmilingDanmark.dk  og andre  Kommuner samarbejder om at skabe et turistmekka, det samme gør alle andre regioner i Danmark, hvor vi også samarbejder.

Den stigende mængde af turister, "verdensborgere" der taler Engelsk, har også brug for en Blikkenslager til vandhanen i sommerhuset, - en Advokat og en Ejendomsmægler når de vil købe huset, - Tømrer, Haveservice - en fiskeforretning, - - you name it.

I samarbejde med en række internationale promotion portaler, har vi nu taget skridtet - - "Erhvervsregisteret er nu også  Internationalt"

Vil du med på "vognen"? - - vil du promovere og synliggøre din virksomhed internationalt,? - vil du skabe vækst og kunder til din virksomhed? - Vil du have del i den omsætning et stigende antal turister skaber i Danmark.?

Mere end 18.000 Danske virksomheder er allerede registreret, men de flese endnu kun med Dansk tekst

Er du en af de mange der allerede er synlig (søg evt. på navn eller CVR. nummer her), så kontakt os for en kode, så du selv kan redigere og opdatere dine oplysninger med Engelsk tekst, måske mangler dit logo eller lign.

Det er gratis! Er din forretning ikke tilmeldt SmilingDanmark.dk Erhvervsregister, så gør det nu.
Over 400 shopping søgende mennesker søger hver dag efter butikker og forretninger på SmilingDanmark.dk, - Der er dagligt tusindvis af udenlandske kunder der søger produkter og tjenesteydelser på den Danske side af de internationale portaler vi samarbejder med. Hvis du har en forretning der ikke er tilmeldt, kan de ikke vælge dig.   Du kan selv oprette din forretning, læs her hvordan.

Quintess  SlotsArkaderne: 3400 Hillerød
quintess Hillerød
Trænger du til nyt fedt tøj, en god service samt en fed oplevelse, så kig forbi Quintess i SlotsArkaderne, og du vil ikke blive skuffet.

Quintess har et bredt sortiment af nutidens hotteste mærker til fair priser. Vi fører blandt andet mærker som Dixie, Adidas, G-Star, Gabba, Just Female, Fnug, Miss Sixty, Modström og mange flere.

Åbningstider: Mandag - Torsdag 9 - 17,30
Fredag 9 - 20,00
Lørdag 9 - 14,00

Tlf.: 48 23 44 66   www.quintess.dk/
Hunkemöller  SlotsArkaderne:   3400 Hillerød
hunkemoller Hillerød
Hunkemöller – Når det skal være lækkert og moderigtigt lingeri uden at være for dyrt.

Besøg Hunkemöller og oplev den gode kundeservice og det brede sortiment. Her kan du også få hjælp til at finde din rigtige størrelse, så din bh kommer til at sidde som den skal.

Hunkemöller har altid de nyeste varer i butikken og vi får nye varer hver anden uge, så vi altid kan tilbyde de mest aktuelle modefarver.

Tlf.: 48 28 47 71  www.hunkemoller.dk/
 
Slagter Baagø  Bjergegade 3: 3000 Helsingør
Slagter Baagø
Slagter Baagø er et af de mest kendte og velrennomerede forretningsnavne i Helsingør. Besøg vores forretning og oplev det store udvalg i hjemmelavede produkter. Du finder også lækre retter lige til at tage med hjem og sætte i ovnen.
Vores dygtige personale står altid til rådighed med gode råd og vejledning, men har du ikke mulighed for at besøge os, kan du se vores store udvalg her på siden.
God fornøjelse og velbekomme.

Slagter Baagø leverer mange oplevelser for øje og mund.

Som slagterforretning og dinértransportable leverer vi dagligt til både firmaer og private.

Kig ind i forretningen og få et menuforslag eller tag en snak med vores dygtige personale, som altid står til rådighed med gode råd og vejledning.

Tlf.: 49 21 11 84 / 49 21 08 17   http://www.slagterbaagoe.dk        mail: BAAGØ
Eneste betingelse er at din forretning skal være registreret i Selskab & Erhvervsstyrelsen med et CVR. Nummer.

Log Ind med navn og adresse, og du er klar til at indtaste din Gratis Annononce for din virksomhed.
Adgangskode / Password:
Din Adgangskode / Password skal indeholde mindst 6 tegn hvoraf det ene skal være nummerisk, der må ikke være mellemrum undescore æ - ø - å eller andet, kun bogstaver og tal.
For Brugernavn gælder det samme

Hvis du vil reflektere på annoncer, skrive besked til leverandører m. m. m. skal du registrere dig med fulde navn og adresse.

Bemærk: Din adgangskode gælder også til de internationale sider Smilingglobe.com samt til alle andre regions portaler i Danmark Norge og Sverige
Deltage i debatter:
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse.(du kan logge ind direkte på redigerings siden)

For at deltage i Debatter, opslå indlæg og nyhedsformidling, skal vi blot vide hvem du er og du kan øjeblikkeligt deltage i debatten, (du kan aligevel debatere anonymt)

Vi forventer at dine kommentarer er seriøse og på ingen måde er krænkende, blasfemiske, eller indeholder sexuelle eller rasistiske undertoner. 

I debatter og indlæg er det ikke tilladt at annoncere, eller på anden måde udtrykke dig til fordel for commercielle interesser. 

Hvis du allerede er logged ind, kan du bare klikke på "Din komentar Comments" under emnet, og en debat boks vil åbne

Når du registrerer dig som bruger, har du - på samme måde som FaceBook - mulighed for at uploade et foto af dig selv, og når du skriver indlæg, kan du vælge at få vist dit fote med en venlig hilsen, - du kan også være anonym.

Top


Opslå Nyheder:
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse.(du kan logge ind direkte på redigerings siden)

For at opslå indlæg og nyhedsformidling, skal vi blot vide hvem du er og du kan øjeblikkeligt indtaste din nyhed, (du kan aligevel være anonym, men vi ser gerne du tilkendegiver dig ved navn, hvilket giver nyheden større troværdighed )

Vi forventer at dine kommentarer er seriøse og på ingen måde er krænkende, blasfemiske, eller indeholder sexuelle eller rasistiske undertoner. 

I nyheds indlæg er det ikke tilladt at annoncere, eller på anden måde udtrykke dig til fordel for commercielle interesser.

Når du registrere dig som bruger, får du tildelt en Foto Mappe, hvor du kan uploade og gemme dine fotos / billeder, og du kan indsætte disse i nyhedsindlæg.

Hvis du allerede er logged ind, kan du bare klikke på "Skriv Artikel Skriv" og du bliver ført til en ny side hvor du kan skrive nyhedsindlæg med billeder osv.

Top


Gratis Annoncer Butikker/forretninger/service/håndværkere og virksomheder
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse.(du kan logge ind direkte på redigerings siden)  - - Det er helt GRATIS

Hvis du er registreret som redigerende bruger, vil  du ved logInd få vist de valgmuligheder du har for at redigere, og du vil få vist de annoncer du allerede har indtastet, og har mulighed for at redigere i.

For comerciel annoncering i SmilingDanmark.dk Erhvervsregister. er det en betingelse at du har et registreret CVR. nummer (Virksomhedsnummer), og at din virksomhed har adresse i Danmark.

Nordsjælland / Danmark har mange sommerhuse og dermed mange turister der ikke taler det Danske sprog. - Disse sommerhusgæster har også brug for Håndværkere, Advokater, Ejendomsmæglere, Autoværksteder, Biludlejning, Fiskeforretninger - - you name it.

Din virksomhed vil også blive vist internationalt og vi anbefaler derfor at du indtaster annoncen med såvel Dansk som Engelsk tekst.

Fra logInd vil du blive henvist til en side hvor du kan skrive og redigere din annonce, med upload af fotos, logo osv. - Du får din egen fotofolder hvor du kan uploade, gemme og hente billeder til dine annoncer og indlæg.

Når en virksomhed er registreret i SmilingDanmark.dk Erhvervsregister, er der direkte adgang til at opslå stillingsannonser og "matche" de jobsøgende med det personale virksomheden søger.

Vi forventer at dine kommentarer er seriøse og på ingen måde er krænkende, blasfemiske, eller indeholder sexuelle eller rasistiske undertoner. 

Vi optager ikke annoncer for Sex, Porno, Religion eller relaterede brancher. 

Er din virksomhed allerede optaget i Erhvervsregister SmilingDanmark.dk, så kontakt os, og få koden til din annonce.

Se sideopsætning, tekst og billeder længere nede.

Log Ind med navn og adresse, og du er klar til at indtaste din Gratis Annononce for din virksomhed.

Top


Erhvervsregisteret  / Optagelse i SmilingDanmark.dk Erhvervsregister
Butikker/forretninger/service/håndværkere og industri virksomheder
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse. (du kan logge ind direkte på redigerings siden)  Det er helt GRATIS

Hvis du er registreret som redigerende bruger, vil  du ved logInd få vist de valgmuligheder du har for at redigere, og du vil få vist de annoncer du allerede har indtastet, og har mulighed for at redigere i.

For optagelse i SmilingDanmark.dk Erhvervsregister. er det en betingelse at du har et registreret CVR. nummer (Virksomhedsnummer), og at din virksomhed har adresse i Danmark.

Ved registrering opretter du samtidig en annonce og du bliver samtidig optaget i Erhvervsregisteret for hele Danmark (hvis du har virksomhed i en anden region eller område, kan du vælge denne region for registrering og optagelse af din virksomhed)

Danmark har mange sommerhuse og dermed mange turister der ikke taler det Danske sprog. - Disse sommerhusgæster har også brug for Håndværkere, Advokater, Ejendomsmæglere, Autoværksteder, Biludlejning, Fiskeforretninger - - you name it.

Din virksomhed vil også blive vist internationalt og vi anbefaler derfor at du indtaster registrering med såvel Dansk som Engelsk tekst.

Fra logInd vil du blive henvist til en side hvor du kan skrive og redigere din registrering/annonce, med upload af fotos, logo osv.

Når en virksomhed er registreret i SmilingDanmark.dk Erhvervsregister, er der direkte adgang til at opslå stillingsannonser og "matche" de jobsøgende med det personale virksomheden søger.

Vi forventer at dine kommentarer er seriøse og på ingen måde er krænkende, blasfemiske, eller indeholder sexuelle eller rasistiske undertoner. 

Vi optager ikke registrering/annoncer for Sex, Porno, Religion eller relaterede brancher. 

Log Ind med navn og adresse, og du er klar til at indtaste din Gratis Annononce for din virksomhed.

Se sideopsætning, tekst og billeder længere nede.

Top


Job Annoncer / job søgende
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse. (du kan logge ind direkte på redigerings siden)

Hvis du er registreret som redigerende bruger, vil  du ved logInd få vist de valgmuligheder du har for at redigere, og du vil få vist de annoncer du allerede har indtastet, og har mulighed for at redigere i.

Job søgende skal udfylde en "Profil formular" der benyttes til at målrette jobsøgning mod de virksomheder der tilbyder job.

Virksomheder der opslår stillingsannoncer, får vist de profiler der matcher

Top

Stillingsannoncer / Virksomheder
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse. (du kan logge ind direkte på redigerings siden)

Virksomheder skal være registreret i SmilingDanmark.dk Erhvervsregister med CVR. nummer og en beskrivelse af virksomheden. (den jobsøgende skal kunne opslå virksomheden for yderligere information, hvorfra det også vil være muligt at gå til virksomhedens egen hjemmeside)

Virksomheden kan vælge om stillingsannoncen skal vises globalt og internationalt gennem vores samarbejdspartnere. - -se under Hoteller.  

Vi forventer at dine annoncer er seriøse og på ingen måde er krænkende, blasfemiske, eller indeholder sexuelle eller rasistiske undertoner. 

Vi optager ikke annoncer for Sex, Porno, Religion eller relaterede brancher. 

Top


Begivenheder / Events / Det sker
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse.(du kan logge ind direkte på redigerings siden)

På siden for begivenheder, har du et link lige under det øverste billede, der kan du logge ind og redigere direkte, der er masser af vejledning på dansk

Hvis du er registreret som redigerende bruger, vil  du ved logInd få vist de valgmuligheder du har for at redigere, og du vil få vist de begivenheder du allerede har indtastet, og har mulighed for at redigere i.  Det er helt GRATIS

Fra logInd vil du blive henvist til en side hvor du kan skrive og redigere din begivenheds kalender, med upload af fotos, logo osv.

Begivenheder og events skal indtastes med en start og slutdato, og vil blive vist i kalenderorden indtil slutdatoen, hvorefter begivenheden slettes af kalenderen.

Vi forventer at dine kommentarer er seriøse og på ingen måde er krænkende, blasfemiske, eller indeholder sexuelle eller rasistiske undertoner. 

Vi optager ikke annoncer eller begivenheder for Sex, Porno, Religion eller relaterede brancher. 

Se sideopsætning, tekst og billeder længere nede.

Top


Restauranter:
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse.(du kan logge ind direkte på redigerings siden)

Hvis du er registreret som redigerende bruger, vil  du ved logInd få vist de valgmuligheder du har for at redigere, og du vil få vist de annoncer du allerede har indtastet, og har mulighed for at redigere i.  Det er helt GRATIS

Din Restaurant bliver optaget under "Restauranter og spisesteder i Danmark" , og vil også blive vist til det internationale publikum (vi vil derfor anmode dig om at indtaste din Restaurant med såvel Dansk som Engelsk tekst.)

Hvis din Restaurant allerede er registreret hos os, så husk at meddele dette i boxen "bemærkninger" når du registrerer dig til redigering af Restauranter og Spisesteder.

Du modtager en adgangskode, som er låst til hvert enkelt Restaurant, og kun ved brug af denne, kan du redigere din Restaurant. - Er det en større Restaurant, får ligeledes en Personalekode til hvert personalemedlem der skal have adgang til redigering. (meddel dette ved registrering)

Når du er registreret med Restaurant og Personalekode, får du adgang til egen administrationsside / bookingsadministration, bordreservation.

Når du har åbnet presentationssiden for en restaurant, ser du nederst at læseren kan kontakte din restaurant, denne kontakt sendes direkte til din mailadresse, men beskeden vises også på din præsentationsside når du på din egen side åbner "kontakt" , her kan du også svare kunden direkte, /Tjatte med kunden.

Din Restaurant vil blive vist internationalt af vores samarbejdspartnere, - -se under Hoteller. nedenfor.

Se sideopsætning, tekst og billeder længere nede.

Top


Hoteller:
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse.(du kan logge ind direkte på redigerings siden)

Hvis du er registreret som redigerende bruger, vil  du ved logInd få vist de valgmuligheder du har for at redigere, og du vil få vist de annoncer du allerede har indtastet, og har mulighed for at redigere i.  Det er helt GRATIS

Hoteller bliver optaget under "Hoteller og Restauranter i Danmark" , og vil også blive vist til det internationale publikum (vi vil derfor anmode dig om at indtaste dit Hotel med såvel Dansk som Engelsk tekst.)

Hvis dit Hotel allerede er registreret hos os, så husk at meddele dette i boxen "bemærkninger" når du registrerer dig til redigering af Hoteller.

Du modtager en adgangskode, som er låst til hvert enkelt hotel, og kun ved brug af denne, kan du redigere Hotellet. - du får ligeledes en Personalekode til hvert personalemedlem der skal have adgang til redigering.

Når du har åbnet presentationssiden for en restaurant, ser du nederst at læseren kan kontakte din restaurant, denne kontakt sendes direkte til din mailadresse, men beskeden vises også på din præsentationsside når du på din egen side åbner "kontakt" , her kan du også svare kunden direkte, /Tjatte med kunden.

Når du er registreret med Hotelkode og Personalekode, får du adgang til egen administrationsside / bookingsadministration, hvorfra du også kan udskrive booking bekræftelse, voucher og slutregning til kunden.

Ved udskiftning af personale kan du selv rette, slette eller oprette ny personalekode, sålede afgående personale omgående bliver udelukket fra booking systemet.

Hotelkoden skal kun bruges ved første logind, - Personalekoden bliver "bundet" til Hotelkoden og medarbejderen kan herefter logge ind alene med personalekoden. det anbefales derfor at øverste myndighed gemmer Hotelkoden forsvarligt i tilfælde af fejl eller misbrug hvor det kan være nødvendigt at ændre Hotelkoden, der kræver kontakt til os.

smilingdanmark.dk

Nordsjælland   Danmark
  Smiling globe         Visit Copenhagen Denmark          Visit Helsingør Danmark    SmilingDanmark

Vi samarbejder internationalt med formålet at fremme turismen i Danmark og Nordsjælland.

Hvis du som hotelejer indtaster dit hotel her, vil hotellet blive disponeret over hele verden. Alene Smilingglobe.com henviser dagligt tusindvis af kunder til Danske hoteller.

Log Ind med navn og adresse, og du er klar til at indtaste din Gratis Annononce for din virksomhed.

Top


Bed and Breakfast:
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse.(du kan logge ind direkte på redigerings siden)

Hvis du er registreret som redigerende bruger, vil  du ved logInd få vist de valgmuligheder du har for at redigere, og du vil få vist de annoncer du allerede har indtastet, og har mulighed for at redigere i.

Din Bed & Breakfast bliver optaget under "Bed & Breakfast i Danmark", og vil også blive vist til det internationale publikum (vi vil derfor anmode dig om at indtaste dit Bed & Breakfast med såvel Dansk som Engelsk tekst.)

Hvis dit Bed & Breakfast allerede er registreret hos os, så husk at meddele dette i boxen "bemærkninger" når du registrerer dig til redigering af Bed & Breakfast.

Når du en gang er registreret kan du indtaste så mange Bed & Breakfast du har lyst til, og du kan bruge samme adgangskode til at oprette events, campingpladser m. m. m..

Når du har åbnet presentationssiden for en B&B, ser du nederst at læseren kan kontakte din B&B, denne kontakt sendes direkte til din mailadresse, men beskeden vises også på din præsentationsside når du på din egen side åbner "kontakt" , her kan du også svare kunden direkte, /Tjatte med kunden.

Når du er registreret med B&Bkode og Personalekode, får du adgang til egen administrationsside / bookingsadministration, hvorfra du også kan udskrive booking bekræftelse og slutregning til kunden.

Endvidere vil mindre hoteller Bed & Breakfast  udbydere få adgang til en fuld administration og bookingsektion med fuld fakturerings/billing system, statistikker, reservationer, calender, mailingsystem, udskrivning og fremsendelse af voucher  og alt hvad du har brug for m.m.m.

Din Bed & Breakfast vil blive vist internationalt af vores samarbejdspartnere, - - se under Hoteller.

Gå til edit Bed and Breakfast siden, Er det første gang og er du ikke registreret bruger, skal du lade dig registrere før du kan oprette den egen Bed and Breakfast, Clik derefter på "Tilføj Ny/Rediger bed & Breakfast lige under Bed & Breakfast billedet øverst til højre, - indtast navn - adresse Mail, og du er klar til at indtaste din Gratis bed & Breakfast Annononce.   Møder du problemer vil vi sætte stor pris at du kontakter os på Mail her

Du kan oprette et ubegrænset antal Bed and Breakfast - Restauranter - Attraktioner - Events.  Men for du senere kan gå tilbage og rette - redigere i de emner du har oprettet, skal du lade dig registrere med en unik brugerkode til dig.

Se sideopsætning, tekst og billeder længere nede.

Top


Campingpladser:
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse. (du kan logge ind direkte på redigerings siden)

Hvis du er registreret som redigerende bruger, vil  du ved logInd få vist de valgmuligheder du har for at redigere, og du vil få vist de emner du allerede har indtastet, og har mulighed for at redigere i.

Du kan registrere dig direkte på siden med - Campingpladser her

Er din Campingplads allerede vist her på siden, så kontakt os for at få en kode til redigering af din Campingplads.

Din Campingplads bliver optaget under "Campingpladser i Danmark" , og vil også blive vist til det internationale publikum (vi vil derfor anmode dig om at indtaste din Campingplads med såvel Dansk som Engelsk tekst.)

Når du har åbnet presentationssiden for en campingplads, ser du nederst at læseren kan kontakte din campingplads, denne kontakt sendes direkte til din mailadresse, men beskeden vises også på din præsentationsside når du på din egen side åbner "kontakt" , her kan du også svare kunden direkte, /Tjatte med kunden.

Hvis din Campingplads allerede er registreret hos os, så husk at meddele dette i boxen "bemærkninger" når du registrerer dig til redigering af Campingpladser.

Du modtager en adgangskode, som er låst til hvert enkelt Campingplads, og kun ved brug af denne, kan du redigere din Campingplads. - du får ligeledes en Personalekode til hvert personalemedlem der skal have adgang til redigering.

Når du er registreret med CPkode og Personalekode, får du adgang til egen administrationsside / bookingsadministration, hvorfra du også kan udskrive booking bekræftelse, voucher og slutregning til kunden.

Endvidere vil mindre hoteller,  Campingpladser og Bed & Breakfast udbydere få adgang til en fuld administration og bookingsektion med fuld fakturerings/billing system, statistikker, reservationer, calender, mailingsystem, udskrivning og fremsendelse af voucher  og alt hvad du har brug for m.m.m.

Din Campingplads vil blive vist internationalt af vores samarbejdspartnere, - -se under Hoteller.

Hvis du fremover logger ind når du ser på Campingpladser, vil der blive vist teksten 'REDEGER' på de campingpladser du har indtastet.

Se sideopsætning, tekst og billeder længere nede.

Top


Ferielejligheder:
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse.(du kan logge ind direkte på redigerings siden)

Hvis du er registreret som redigerende bruger, vil  du ved logInd få vist de valgmuligheder du har for at redigere, og du vil få vist de emner du allerede har indtastet, og har mulighed for at redigere i.

Din Ferielejlighed bliver optaget under "Ferielejlighed i Danmark" , og vil også blive vist til det internationale publikum (vi vil derfor anmode dig om at indtaste din Ferielejlighed med såvel Dansk som Engelsk tekst.)

Hvis din Ferielejlighed allerede er registreret hos os, så husk at meddele dette i boxen "bemærkninger" når du registrerer dig til redigering af Ferielejligheder.

Du modtager en adgangskode, som er låst til hvert enkelt Ferielejlighed, og kun ved brug af denne, kan du redigere din Ferielejlighed. - har du personale og flere Ferielejligheder,  får ligeledes en Personalekode til hvert personalemedlem der skal have adgang til redigering.

Når du er registreret med FLkode og Personalekode, får du adgang til egen administrationsside / bookingsadministration, hvorfra du også kan udskrive booking bekræftelse, voucher og slutregning til kunden.

Endvidere vil Ferielejligheder,  Campingpladser og Bed & Breakfast udbydere få adgang til en fuld administration og bookingsektion med fuld fakturerings/billing system, statistikker, reservationer, calender, mailingsystem, udskrivning og fremsendelse af voucher  og alt hvad du har brug for m.m.m.

Din Ferielejlighed vil blive vist internationalt af vores samarbejdspartnere, - -se under Hoteller.

Top


Byte bolig i ferien:
Du bor i mit hjem mens jeg bor i dit (Swap Homes) er blevet mere udbredt med større efterspørgsel efter ferie-bytte-boliger.

Vi vil i slutningen af 2012 lancere en "bytte portal" - - hold øje med os.


Sommerhusudlejning:
Du skal være logget ind, og være registreret med navn og adresse.(du kan logge ind direkte på redigerings siden)

Hvis du er registreret som redigerende bruger, vil  du ved logInd få vist de valgmuligheder du har for at redigere, og du vil få vist de sommerhuse du allerede har indtastet, og har mulighed for at redigere i.

Dine sommerhuse og ferieboliger bliver optaget Sommerhuse og ferieboliger i Danmark" , og vil også blive vist til det internationale publikum (vi vil derfor anmode dig om at indtaste dine sommerhuse med såvel Dansk som Engelsk tekst.)

Hvis dit-dine sommerhuse allerede er registreret hos os, så husk at meddele dette i boxen "bemærkninger" når du registrerer dig til redigering af Sommerhusudlejning.

Du modtager en adgangskode, som er låst til hvert enkelt sommerhus, og kun ved brug af denne, kan du redigere dine sommerhuse. - Har du flere sommerhuse og personale, får du ligeledes en Personalekode til hvert personalemedlem der skal have adgang til redigering.

Når du er registreret med SHkode og Personalekode, får du adgang til egen administrationsside / bookingsadministration, hvorfra du også kan udskrive booking bekræftelse og slutregning til kunden.

Endvidere vil sommerhus udbydere få adgang til en fuld administration og bookingsektion med fuld fakturerings/billing system, statistikker, reservationer, calender, mailingsystem, udskrivning og fremsendelse af voucher  og alt hvad du har brug for m.m.m.

Dine sommerhuse vil blive vist internationalt af vores samarbejdspartnere, - - se under Hoteller.

Top


Værelser og lejligheder
Du kan gratis, annoncere din lejlighed eller værelse for udlejning.
Du skal logge dig ind, og gå til Værelser udlejes. - Lejligheder udlejes - klik herefter på "Skriv din annonce". Der åbnes nu et vindue hvor du kan indtaste din annonce helt gratis. Klik på "Sample", - du får nu vist en eksempel annonce, - Se hvordan den er udfyldt og lav din annonce på samme måde. - det der står med Fed skrift, bliver tilføjet automatisk, skriv kun det der står med almindelig skrift.

Klik først på "Opret ny", - alle felter bliver nu renset, - - udfyld alle felter og klik "Send/Save", - - du får nu vist en kode, indtast denne og klik "Send".

Din annonce bliver nu registreret og vises i bunden af vinduet, - - Klik på annoncen og tilføj herefter billeder. - Du kan tilføje fire fotos, som du kan uploade fra din PC, - Det første billede bliver vist når din annonce er minimeret, - flyt rundt på dine fotos så det bedste foto bliver det første. (dine billeder må max være 300 x 300 pixels)

BEMÆRK! - Den by dit værelse -lejlighed er beliggende i, SKAL være i den region denne portal dækker. - Ellers find en anden region der dækker din by - (alle regioner i Danmark er-bliver dækket)

Når du er logged ind, kan du skrive en besked til udlejer, og udlejer kan besvare din besked direkte. - kun udlejer og du kan se og læse korespondancen. (du og udlejer kan chatte privat)

Hvis udlejer ikke finder en henvendelse "sober", kan udlejer vælge at slette og udelukke fremtidig korespondance fra en bruger.

BEMÆRK! - for at skrive GRATIS annoncer, skal du være registreret med navn og adresse, dette for at undgå misbrug og spam. Dine oplysninger er fortrolige.

Top


Seværdigheder og attraktioner:
Danmark er rig, - meget rig på seværdigheder og attraktioner, - Vores flotte renæssanceslotte tiltrækker turister fra nær og fjern. H. C. Andersen er verdens mest berømte poet, som Walt disney koncernen (Verdens største forlystelsesindustri), så fidusen i for mange år siden, og satte Danmark på verdenskortet. - Vi har verdenskendte arkitekter, og Danmark er verdenskendt for Design. - Danmark har rødder i de frygtindgydende vikinger, - Danmark har verdens største containerrederi, og Danskerne er udpeget som verdens lykkeligste befolkning m. m. m. - - Det skal Danmark promovere sig på GLOBALT

I samarbejde med SmilingGlobe.com, promoverer SmilingDanmark.dk vores seværdigheder og Attraktioner, som næsten alle knytter sig til det ry og omdømme vi har i verden. - kender du, eller har du tilknytning til en seværdighed/attraktion i Danmark, håber vi du vil bidrage med din viden.

Hvordan gør jeg det?
Gå til siden Attraktioner og seværdigheder, - under billedet øverst til højre klikker du på "OPRET NY ATTRAKTION"
Hvis du er registreret, skal du bare logge ind med dit brugernavn og kodeord.
Er du ikke registreret i forvejen, indtaster du et ønsket brugernavn (min. 7 tegn hvori skal indgå både tal og bogstaver.) - herefter et ønsket password (kodeord, min. 7 tegn både tal og bogstaver) og klik "New User" eller "Log Inn" hvis du er registreret.
Der åbnes nu for indtastning af oplysninger for din registrering, - disse oplysninger skal vi bruge for at kunne kontakte dig hvis der opstår fejl, misforståelse eller nogen klager over, eller har bemærkninger til dine opslag, men også for at genkende dig når du logger ind næste gang.

Når du en gang er registreret her, får du adgang til en række features og portaler, herunder også redigering i Smilingglobe.com - og alt - alle dine opslag vises også på en række internationale portaler, derfor anbefaler vi at du også intaster engelsk tekst (opslaget bliver kun vist internationalt hvis der også er Engelsk tekst)

Når du er registreret får du tildelt et bibliotek hvortil du kan uploade og gemme dine/de fotos du ønsker at anvende i dine opslag. - herfra kan du genbruge fotos uden du behøver at uploade nye.

De attraktioner du har indtastet bliver listet nederst på indtastningssiden, hvorfra du altid kan klikke på en attraktion for at redigere, ændre eller tilføje nye aktiviteter for denne attraktion.

Når du har oprettet en attraktion/seværdighed er det kun dig der kan åbne, redigere og vedligeholde denne

Se sideopsætning, tekst og billeder længere nede.

Top


Ejendoms Annoncer:

Top

Loppemarked:

Top

Tilbudsannoncer:

Top

Søgeord og søgeoptimering:
Når du har indtastet en annonce her i Erhvervsregister Nordsjælland, er du selvfølgelig interesseret i at så mange som muligt ser din annonce.

De fleste mennesker søger i dag alt muligt på nettet, håndværkere, forretninger, læge, tandlæge, "you name it"....

Alle ved det, og millioner annoncerer på nettet, i håb om at netop deres annonce vises når der søges efter Taxa, Læger, osv.

Google er verdens mest anvendte søgemaskine, derfor er vi meget focuseret på at din annonce vises på de første tre sider når en kunde indtaster SØGEORD.

Søgeoptimering er en videnskab i sig selv, men der er nogle grundregler der er vigtige at følge, og når du indtaster din Annonce, er det vigtigt at du indtaster DE RIGTIGE søgeord.

1. Når en kunde søger et produkt eller en ydelse, er søgeordet altid i FLERTAL (brugte biler), - - DERFOR skal dine søgeord være i flertal.

2. ALLE søgeord SKAL gå igen - skal findes i den tekst du har skrevet i din annonce.

3. Du må indtaste max 5 søgeord, og der SKAL være comma imellem, men IKKE efter det sidste (heste, rideudstyr, ridesadler, ridetilbehør, ridestøvler)

4. Du skal aldrig bruge dit navn eller firmanavn som søgeord.

5. Når du skriver tekst til din annonce, så tænk dig grundigt om, og søg at få indflettet så mange søgeord i flertal, som muligt.

6. MISBRUG ALDRIG! dine søgeord, Google har et sindrigt system til at opdage den slags, og Google kan straffe dig ved slet ikke at vise din annonce.

7. Din overskrift og teksten heri er vigtig, idet Google først leder efter søgeord i overskriften, derefter i kategori og emnebeskrivelse, til sidst i selve annonceteksten.

8. Har du en hjemmeside, eller kan du få andre til at linke til din annonce, vil din annonce "ranke" højere hos Google.

Top

Foto og billede folder og upload:

Når du registrerer dig som bruger, får du automatisk tildelt en folder hvortil du kan uploade fotos.

Hvis du skriver et indlæg eller indrykker en annonce, kan du hente fotos til indsætning fra din fotofolder.

Hvis du henter et fotos fra din fotofolder, bliver det vist på redigeringssiden, og du kan ved højre-klik på musen, kopiere fotoet og indsætte det i en tekst. (dog ikke ved kommentarer til et indlæg)

Foto sliderDin fotofolder bliver også vist når du indtaster Seværdigheder, attragtioner, oplevelser og Events. (Clik for et stort billede)

De billeder og fotos du ønsker at bruge i dine indlæg, annoncer og tekster, skal du uploade fra din egen PC, - - de bliver så lagt i din personlige fotofolder som bliver vist når du redigerer. - BEMÆRK! dine fotos må ikke være større end max. 450x450pix. og skal helst være af .JPG typen, er dine fotos for store, skal du først gøre dem mindre.

Dine billeder bliver lagt i en oden der viser det sidst uploadede billede først.

Hver gang du indtaster eller redigerer i Attraktioner, Annoncer, begivenheder mv. vises en fotoslider med fire billeder (du behøver ikke benytte alle)

Når du har uploadet et billede, vises fire Hyperlinks til højre for dit billede, med fire numre på,  Clik på det nummer der svarer til rækkefølgen i fotoslideren, og dit valgte foto overføres til din fotoslider. - - Du kan genbruge dine fotos i andre sammenhænge.

Indtastning af tekst:
Det vises en teksteditor der ikke er meget anderledes end Woord, du kan ændre størrelse, farver, fed skrift, afsnit Osv.

Mange websider bruger faste placeringer i faste felter når der skal indsættes billeder, - Vi bruger "float right"(øverste billede) og "float left"(billede nedenfor)

I tekst editoren klikker du på "image" knappen og der vises et vindue hvor du kan indsætte et billede, - - Øverst til højre, ud for hvert bille i dit fotoalbum, er vist en "URL" streng (øverste billede har URL strengen:   http://smilingdanmark.dk/Images/slidefotolille.jpg)

tekst editorKopier strengen fra det billede i din fotofolder du ønsker at indsætte i din tekst, juster størrelse (vælg kun brede) og vælg om billedet skal venstre eller højre stilles (  "float left" - "float right")

Hvis du ønsker at et klik på billedet skal linke til et andet emne eller en anden seværdighed, så indsæt en URL target streng (øverste billede har target: http://smilingdanmark.dk/Images/slidefoto.jpg)
Link helst ikke til andre hjemmesider det medfører ofte fejl og forvirring på siden

Kopiering af tekst:
Det er fristende at kopiere større tekstsektioner fra andre sider eller medier, men vi har erfaret at DET MEDFØRER FEJL PÅ SIDEN - - Dog kan du med held kopiere en tekstsektion hvis du først kopierer den over i NOTE PAD, hvor alt formatering frasorteres. - Herfra kan du så kopiere til din teksteditor. Kopier aldrig direkte over i teksteditoren

Oversæt til Engelsk:
Alt hvad du skriver og indtaster her, bliver vist på en række portaler som vi samarbejder med, og indtaster du også din annonce, attraktion mv. med Engelsk tekst, vises du også på en række internationale portaler. herunder SmilingGlobe.com

Hvis du bruger Google eller et andet oversætter program:
Google og andre translate programmer ændrer på formateringen hvilket resulterer i fejl på siden ved direkte kopiering
Kopier ALDRIG direkte fra et program eller en anden web side - - FØRST over i Note Pad for at rense alt formatering.Foto slider

Undersider - tilbud på din annonce - ekstra beskrivelser:
Alle dine opslag kan supleres med undersider, - en havnefest kan supleres med "Program" - - en virksomhedsannonce kan supleres me "Ugens tilbud" - - en Attraktion med "sommerens aktivitetskallender" Osv.
På billedet til højre er Kronborg vist, og som du ser er der en række undersider f.eks. "Kassematterne" - "Kongetappeterne" - "Telegraftårnet" Osv.

På din editor side er vist en knap "Promo Tekst" - Klik og du får vist en side med en teksteditor hvor du kan indtaste undersider, du kan have uendelige, men helst ikke over 8 sider. Husk! at indtaste en overskrift/tittel max. 10 - 12 tegn (bliver vist i højre side) - - vær opmærksom på om du starter med Engelsk tekst eller Dansk(local).

Du skal også vælge "index" feltet. - Indexet bruges til at sortere visnings-rækkefølgen i højre side.

Tilføjelse af Video klip:
Som du ser på Kronborg til højre, har du mulighed for at indsætte en video eller flere.
Dog er video film meget store (optager vældig meget plads) og er for store at uploade som en alm. fil - - Har du et videoklip som du ønsker at afspille. så send det til os, og vi lægger det op for dig.

tekst editorDin Tekst editor:
Din tekstside ligner lidt en almindelig Word side, hvor du kan vælge skrifttype, størrelse farve, - indsætte billeder, hyperlinks osv.
Vær opmærksom!
De fotos du har øverst når din annonce/indlæg/B&B/restaurant osv. vises, er ofte af forskellig brede og højde. - - når brugeren fører musen hen over billederne i øverste bjælke, skifter det store billede til det musen føres hen over, og har de forskellige størrelser, så hopper teksten op og ned, og tilpasser sig til det nye foto.
DERFOR!!! - - Skriv altid 100 - 200 ord inden du indsætter et foto, og start altid med et mindre og højre justeret billede.

Foto størrelse og afstand:
Bemærk! - Teksteditoren benytter "Floating tekst", - DVS. tekst og billeder tilpasser sig automatisk til den skærmstørrelse læseren benytter, og skærmstørrelsen kan variere fra I-Pad størrelse til Wide screen.
derfor brug ikke for store billeder (max. 300x300px) - - start med et højre stillet foto, - skriv mindst ca. 300 ord inden næste billede som skal være venstre stillet, - (lidt som du ser her på hjælpesiden, eller Se Kongens Bryghus) prøv at ændre på størrelsen af dit indtastningsvindue, her kan du se om der er plads til at siden kan tilpasse sig størrelsen uden billederne overlapper.

NB: Husk at gemme dit arbejde meget ofte. når du arbejder online, mister du det du har indtastet hvis du kommer til at forlade siden.

Er du 100% dus med at skrive direkte i HTM / HTML kan du få en kode der tillader dig direkte redigering i HTML.

Klik på billedet for at se teksteditoren i fuld størrelse.

Har du spørgsmål så kontakt os

Top